Κουλίας/Δημογραφικό: Αυτός ο τόπος δεν θα μείνει στα χέρια μας έτσι όπως πάμε

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος μίλησε για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Αρχικά ανέφερε ότι τα στοιχεία που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών είναι αυτά που είναι δηλωμένα στις κρατικές υπηρεσίες, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί είναι αδήλωτοι.

Διαβάστε ακόμη: Δημογραφικό: Καταγγελίες για παρενόχληση γυναικών&πληροφορίες για αιμομιξίες

Πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Υπουργό Εσωτερικών ελπίζει σε λύση

του προβλήματος, καθώς όπως ανέφερε κινδυνεύει η ασφάλεια, η δημογραφία και η ύπαρξή του Ελληνισμού στον τόπο. «Αντέχει η Κύπρος την έλευση 200.000 ανθρώπων», διερωτήθηκε ο κ. Κουλίας. Επεσήμανε ότι η Τουρκία κάθε δύο μέρες στέλνει μέσω της γραμμής αντιπαράταξης, 80-100 μετανάστες σε στρατεύσιμη ηλικία. 

Παράλληλα ο κύριος Κουλίας μίλησε και για το ζήτημα της υπογεννητικότητας, τονίζοντας ότι «ο κόσμος δεν μπορεί να επιβιώσει ο ίδιος, πως θα κάνει τα παιδιά;». Συμπλήρωσε ότι η οικονομική εξαθλίωση είναι η βασικότερο πρόβλημα που έχει ο τόπος τα τελευταία 10 χρόνια. «Οι Υπηρεσιακοί φωστήρες αποφάσισαν να δώσουν την προίκα του παιδιού και στους ξένους. Έδωσαν 800 επιδόματα σε Κύπριους και 1200 στους αλλοδαπούς».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «αυτός ο τόπος δεν θα μείνει στα χέρια μας έτσι όπως πάμε». Κατήγγειλε ότι ένας αλλοδαπός αναγνώρισε για δικά του έξι παιδιά από διαφορετικές γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων για να πάρει τα επιδόματα.

Προβλήματα φαίνεται να εντοπίζονται και στις σχολικές μονάδες. «Σε τάξη στην Πάφο φοιτούν 14 παιδιά αλλοδαπών και 4 ελληνόπουλα. Πώς θα μάθουν γράμματα;», διερωτήθηκε. 

Ο κύριος Κούλιας μίλησε και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που η Κύπρος δέχεται τους μετανάστες δεν μπορεί να επέμβει η ΕΕ.  Καταληκτικά τόνισε ότι αρκετά επιδόματα, κακώς δίδονται. «Με 4-5 απλά μέτρα θα λυθεί το κακό».

Δείτε το βίντεο: 

Η παρέμβαση του βουλευτή του ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη για το δημογραφικό 

Keywords
Τυχαία Θέματα