Γρηγόρης Πετράκος σε κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» (Video)

Επίθεση στα κανάλια έκανε αυτή τη φορά ο γνωστός αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης μόνο για… εμβολιασμένους.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τρίτη μεταδόθηκε η είδηση πως ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, θα εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής σε κέντρο στην Πάτρα. Και αυτό όταν, σύμφωνα

με τα ισχύοντα μέτρα στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δέχθηκε πληθώρα σχολίων από «οπαδούς» του οποίοι τον κατέκριναν για την επιλογή του ενώ έγινε υπενθύμιση πως σε πρότερο χρόνο ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιήσει τον Πάνο Κιάμο για το ότι το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Το εν λόγω ρεπορτάζ ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου ο οποίος επιτέθηκε στα κανάλια μέσω βίντεο που ανήρτησε στα Social Media.

«Ο Πετράκος λέει θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό επάνω στην μούρη σας με αυτό που είπατε. Τι ζητάτε από μένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω Να μην επιβιώσω; Δεν καταλαβαίνω τι μου ζητάτε», λέει στο βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, τραγουδά στο εν λόγω κέντρο στην Πάτρα από τον Ιούλιο διενεργώντας rapid test, όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ την οποία και επικαλείται. «Ουδέποτε υποστήριξα πως δεν μπορεί κάποιος να εργάζεται με τεστ. Η αντίρρησή μου ήταν πάντα στον εκβιασμό σε εμβολιασμό μέσω της εργασίας», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» ρώτησε η Ιωάννα – «Συγγνώμη» από την κατηγορούμενη (photos/video)

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που φέρει σημάδια κακοποίησης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Αμβρόσιος: Κατασκεύασμα σατανικών δυνάμεων ο κορωνοϊός – O Ιερώνυμος διέλυσε την εκκλησία

Keywords
Τυχαία Θέματα