Κόρη συζυγοκτόνου: «Αν μου ζητούσε να τη σκοτώσω, δύσκολα δεν θα το έκανα»

Η κόρη του συζυγοκτόνου Ντέιβιντ Χάντερ, αποκάλυψε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι ο πατέρας της θα έκανε «ό,τι» του ζητούσε η μητέρα της «γιατί την αγαπούσε πολύ».

Μιλώντας στην DailyMail, είπε ότι είχε κατανοήσει τον λόγο, για τον οποίο ο πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της. «Ήξερα πόσο αγαπούσε ο ένας τον άλλο, ήξερα πόσο αφοσιωμένοι ήταν και μπορώ να φανταστώ ότι ο πατέρας θα έκανε ότι του ζητούσε η μητέρα μου, τόσο πολύ την αγαπούσε και τόσο πολύ την αγαπάει ακόμα».

Ερωτηθείσα πώς έμαθε για τον φόνο της μητέρας της,

απάντησε ότι «βρισκόμασταν σε οικογενειακό δείπνο μαζί με τον σύζυγο μου και την κόρη μου, όταν με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία και μου είπαν ότι έπρεπε να πάω σπίτι το συντομότερο. Εγώ σκέφτηκα ότι μας είχαν διαρρήξει αλλά όταν φτάσαμε σπίτι, βρήκαμε μαζεμένους πολλούς αστυνομικούς.

Μετά πήγε το μυαλό μου στους γονείς μου και ρώτησα τον αστυνομικό εάν είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο ατύχημα. Αμέσως το ύφος του άλλαξε και με ρώτησε εάν γνώριζα κάτι. Και εγώ απάντησε ότι δεν ήξερα τίποτα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ίδιο μέσο, της ανέφεραν μόνο ότι χρειάζονταν ένα διαπραγματευτή για τον πατέρα της. Όταν το άκουσε αυτό, διερωτήθηκε εάν ο πατέρας της συμμετείχε σε ομηρία. Ενώ άρχισε να απελπίζεται, οι αστυνομικοί συνέχιζαν να μην της λένε τι συνέβη.

Μόνο όταν την πήρε τηλέφωνο ο θείος της έμαθε την τραγική αλήθεια. Θυμάται ότι η κατάσταση από εκεί και πέρα θύμιζε εφιάλτη. «Το χειρότερο για μένα ήταν ότι έπρεπε να μιλήσω μέσω Facetime με τον πατέρα μου με την παρότρυνσή της αστυνομίας. Έπρεπε να του μιλάω για να μην χάσει τις αισθήσεις του, μέχρι να πάει εκεί η βοήθεια. Ήμουν σαν ένα πληγωμένο ζώο και απλά του είπα ότι τον αγαπούσε και τον παρακαλούσα να μείνει μαζί μας. Μετά βίας είχε τις αισθήσεις του και δεν αναγνώριζε την ίδια του την κόρη».

Επεσήμανε ότι δεν υποψιάστηκε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, επειδή οι γονείς της ήταν πάντα υπερπροστατευτικοί και δεν ήθελαν να την κάνουν να ανησυχήσει.

Σε ερώτηση εάν θα σκότωνε τη μητέρα της εάν της το ζητούσε, απάντησε ότι «Δεν ξέρω τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση. Νομίζω θα το έβρισκα πολύ δύσκολο να βλέπω τη μητέρα μου να πονάει τόσο πολύ και να βρίσκεται σε απόγνωση, αποζητώντας έναν ήσυχο θάνατο. Νομίζω θα το έβρισκα πολύ δύσκολο να μην τη βοηθήσω σε αυτό ζητούσε». 

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν στο κελί μαζί με τοξικομανείς και δολοφόνους»-Η μαρτυρία συζυγοκτόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα