ΚΟΠ: Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς,

ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Stefan Spirovski θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Felix Vladimir Etson θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Nuhiu Atdhe θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική και ο Jensen Mike Lindemann στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Χρήστου και Γιώργος Μαλεκκίδης θα εκτίσουν την ποινή τους στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.  

*Οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Αραδίππου Kevin Holt, Brahima Bruno Kone και Παύλος Κυριακίδης θα εκτίσουν την ποινή τους στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Βασιλείου θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Mendes Soares Nanissio θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Από την ΚΟΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα