Αυγουστή για Νέα Σαλαμίνα: «Πάντα ένας προπονητής πρέπει να είναι έτοιμος»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τοποθετήθηκε για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Δείτε τι είπε για αγωνιστικά, ενίσχυση και την απόφαση για Σπιρόφσκι. 

Η διάσκεψη του Κύπριου τεχνικού της ΑΕΚ:

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι 100%, να μην τους αφήσουμε χώρους να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Τα τελευταία ματς η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας βελτιώθηκε αρκετά, εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι

στο δικό μας παιχνίδι. Να σπάσουμε την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Για τα αγωνιστικά θα περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα και θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι".

"Σε μία εβδομάδα δώσαμε σημαντικά παιχνίδια, όμως μοναδικός στόχος όσων αγωνιστούν την Κυριακή είναι οι 3 βαθμοί".

"Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο τελευταίο παιχνίδι, είδαμε μία ομάδα που ήταν έτοιμη να μας τιμωρήσει στις αντεπιθέσεις. Ελπίζω αύριο να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τον Τρισκόφσκι που θα είναι ένα θετικό για εμάς. Το ίδιο και για το Φλοριάν για να μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι".

Για ενίσχυση από την εγχώρια αγορά: "Πάντα ένας προπονητής πρέπει να είναι έτοιμος όλη τη χρονιά. Αξιολογείται όλο το ρόστερ και θα παρθούν κάποιες αποφάσεις. Τώρα αν θα κάνουμε 2-3 μεταγραφές αυτό θα το γνωρίζουμε τον Ιανούαριο".

Για τον μεγάλο στόχο: "Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η δικιά μας πιστεύαμε ότι θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Είμαστε στο -4 από την κορυφή, τελείωσε ο πρώτος γύρος μόνο, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος και στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι, έχουμε πολλά παιχνίδια. Θα δούμε που θα βγουμε στο τέλος. Γνωρίζουμε τους στόχους είναι εκεί το γνωρίζουν και στα αποδυτήρια, χωρίς να ιδρώσεις και χωρίς να παλέψεις δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα".

Για Φλοριάν: Όταν ήρθα είδα ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Έπρεπε να τον ετοιμάσουμε. Ο Φλοριάν είναι μία αξιόπιστη λύση, όπως και ο Νάντο που επιστρέφει. Τον Τρισκόφκσι τον περιμένουμε για να πάμε με τις καλύτερες επιλογές για το παιχνίδι".

"Ο Σπιρόφσκι θα εκτίσει την ποινή του με τον ΑΠΟΕΛ, πήραμε την απόφαση μας".

Για το VAR στη ζωή μας: "Θα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σε αυτό. Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, να μην γίνονται λάθη εις βάρος καμίας ομάδας"

Keywords
Τυχαία Θέματα