Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου

Από τις 9 MAPTIOY στους κινηματογράφους

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χίντλστον

Σάμιοθελ Λ. Τζάκσον

Μπρι Λάρσον

Τζον Γκούντμαν

Τζον Σ. Ράιλι

Τόμπι Κεμπέλ

Σκηνοθέτης: Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας
διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ, σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς.

ΥΠΟΘΕΣΗ

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου», θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ, σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς.

Δεκαετία του 1970. Μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού του Ειρηνικού Ωκεανού. Ένα νησί όμορφο, αλλά συνάμα και επικίνδυνο, αφού η ομάδα δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται στα χνάρια του μυθικού βασιλείου και του γιγάντιου Κινγκ Κονγκ.

Στο φιλμ ο Τom Hiddleston υποδύεται τον Captain James Conrad, έναν πρώην Βρετανό αξιωματικό, ενώ η Brie Larson, μία φωτορεπόρτερ και ακτιβίστρια. Ο Kong είναι ο... Kong, που όταν θα εμφανιστεί μπροστά τους, θα νιώσουν τι εστί δέος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Η ταινία που είναι μία συμπαραγωγή των Warner Bros. και Legendary Pictures, παρουσιάζει τη δική της ανανεωμένη εκδοχή της κλασικής ιστορίας του μυθικού Kong, με τον Jordan Vogt-Roberts να σκηνοθετεί.

Reboot του μυθικού franchise, με ρίζες από το 1933. Η Legendary Pictures το ανακοίνωσε στο φεστιβάλ Comic-Con τον Ιούλη του 2014, με πρεμιέρα τον Νοέμβρη του 2016. Η ταινία είναι «αδελφάκι» με την αναβίωση του Γκοτζίλα το 2014, ενώ και για τα δύο ήταν προσχεδιασμένα τα σίκουελ τους, αλλά και η σύμπραξή τους στην ίδια ταινία.

Ο πρώτος που του έγινε πρόταση για τη σκηνοθεσία ήταν ο Joe Cornish, ενώ ο Peter Jackson, σκηνοθέτης της προηγούμενης αναβίωσης του Κονγκ, πρότεινε τον Guillermo del Toro. Τον Σεπτέμβριο του 2014, είχε βρεθεί το τελικό όνομα, αυτό του Jordan Vogt-Roberts, που εδώ κάνει τη δεύτερη μόλις ταινία του.

Τον Δεκέμβριο του 2014 ανακοινώθηκε η συμμετοχή του J. K. Simmons (ο οποίος αποκάλυψε ότι η ταινία διαδραματίζεται το 1971 και ξεκινάει στο Ντιτρόιτ), ενώ τον επόμενο μήνα ανακοινώθηκε ο Michael Keaton. Τον Ιούνη του 2015, αμφότεροι αποχώρησαν λόγω φορτωμένου προγράμματος. Για άγνωστο ρόλο, ακούστηκε και το όνομα του Russell Crowe.

Keywords
Αναζητήσεις
i nisos tou kraniou
Τυχαία Θέματα