Η Τamara J Erickson στην Κύπρο για μια σπουδαία ομιλία

Η Τamara J Erickson έρχεται από το London Business School στο νησί μας, για μια ομιλία που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό.

Ειδική στο θέματα καινοτομίας και στην αλλαγή στο εργατικό δυναμικό, η Erickson έχει ονομαστεί τέσσερις φορές ως μία από τους πενήντα στοχαστές σε θέματα διοίκησης, παγκοσμίως, κατακτώντας μια θέση στους Thinkers50.

Ακόμη, έχει γράψει τριλογία βιβλίων για

το πώς οι άνθρωποι σε συγκεκριμένες γενεές μπορούν να ξεχωρίσουν στον χώρο εργασίας, τα Retire Retirement, What’s Next, Gen X? και Plugged In.

Τον περασμένο μήνα, o διακεκριμένος ομιλητής Κωνσταντίνος Μαρκίδης, ο οποίος είναι επίσης στη λίστα «Thinkers50», μίλησε για τις τεχνολογίες του μέλλοντος και τον τρόπο με τον οποίο έχουν αλλάξει τις καθημερινές αποφάσεις.

Ο σπουδαίος αυτός ομιλητής, εξήγησε πώς οι καινοτόμες τεχνολογίες της εποχής έχουν αλλάξει δραστικά την καθημερινότητα, μίλησε για τις αξίες και τις προσδοκίες των πελατών, αλλά και των εργαζομένων, και πώς αυτές έχουν δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα, που μας προτρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά τον οργανισμό μας και να βασίσουμε τις αποφάσεις μας σε άλλα δεδομένα.

Μιλώντας στην παρουσίαση «Νέο Μέλλον», ο κ. Μαρκίδης μίλησε ακόμη για τις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προβεί μια επιχείρηση, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Δείτε μερικά αποσπάσματα στο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα