Κόμμα για τα Ζώα: Φωτογραφίες με τα νεκρά κουνέλια και περιστέρια

Φωτογραφίες από νεκρά κουνέλια και περιστέρια τα οποία φέρεται να ανήκουν σε αυτά που πέταξαν ,μαθητές από το μπαλκόνι του Λυκείου Παραλιμνίου, ανήρτησε στο Facebook το Κόμμα για τα Ζώα

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. 

Όπως σημειώνει η ανάρτηση, «επισυνάπτουμε φωτογραφίες οι οποίες στάλθηκαν στο κόμμα από ανώνυμο πολίτη. Και αυτό είναι μήνυμα σε αυτούς που είναι πίσω από αυτές τις εγκληματικές πράξεις ότι

τα στοιχεία βοούν  υπάρχει αρκετό μαρτυρικό υλικό  και η αστυνομία προχωρά ακάθεκτη για να στοιχειοθετήσει ποινική υπόθεση».

Τα αδικήματα που εξετάζουν για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Λύκειο Παραλιμνίου

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ενημερώθηκε από το Επαρχιακό Κτηνιατρείο Αμμοχώστου ότι, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο μέσα και έξω από το Λύκειο Παραλιμνίου δεν βρήκαν οποιαδήποτε νεκρά ζώα.

Το μόνο που εντόπισαν ήταν ένα κοτόπουλο το οποίο υιοθετήθηκε ήδη από πολίτη και τον ευχαριστούμε. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες οι οποίες στάλθηκαν στο κόμμα από ανώνυμο πολίτη. Και αυτό είναι μήνυμα σε αυτούς που είναι πίσω από αυτές τις εγκληματικές πράξεις ότι τα στοιχεία βοούν  υπάρχει αρκετό μαρτυρικό υλικό  και η αστυνομία προχωρά ακάθεκτη για να στοιχειοθετήσει ποινική υπόθεση ενάντια σε αυτούς οι οποίοι χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς να σκεφτούν έστω και την τελευταία στιγμή προέβησαν αυτές τις εγκληματικές πράξεις τους.  

ΣΗΜ. Τα πουλιά είναι νεκρά περιστέρια τα οποία τα στραγγάλισαν (τα έπνιξαν) πριν τα πετάξουν απο τον 1ο όροφο του σχολείου και τα υπόλοιπα είναι κουνέλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα