Από ασυνεννοησία Υπουργείων 5χρονο σχόλασε και περίμενε το λεωφορείο!

Κοριτσάκι 5 χρονών παραλίγο να μείνει μόνο στο σχολείο, μετά από ασυνεννοησία του Υπουργείου Μεταφοράς και του Υπουργείου Παιδείας για τις διαδρομές των λεωφορείων. Για καλή τύχη του παιδιού η μητέρα του ενημερώθηκε έγκαιρα από την συνοδό του λεωφορείου και μετέβηκε η ίδια από την Ορά στη Χοιροκιτία για να παραλάβει το παιδί. 

Σε τηλεφωνική παρέμβαση στο Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ  η μητέρα της 5χρονης που παραπονέθηκε για τον τερματισμό διαδρομής λεωφορείου προς και από στο σχολείο, χωρίς καμία ενημέρωση, ανέφερε ότι όλα οφείλονται στην ασυνεννοησία μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και

του Υπουργείου Μεταφοράς.

Στη συνέχεια τόνισε πως ούτε το σχολείο ήταν ενημερωμένο με αποτέλεσμα η ίδια να ενημερωθεί από τη συνοδό του λεωφορείου, ότι το μεσημέρι δεν θα υπήρχε λεωφορείο να παραλάβει το παιδί, ενώ το πρωί το παιδί μεταφέρθηκε κανονικά με το λεωφορείο στο σχολείο.

Παράλληλα, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος σε δηλώσεις του έκανε έκκληση στο κοινό που έχει πρόβλημα με τις μεταφορές να επικοινωνεί απευθείας με το Υπουργείο Μεταφορών για επίλυση του προβλήματος του.

Για την υπόθεση με το κοριτσάκι δήλωσε πως δεν επικοινώνησε κανένας με το Υπουργείο, το οποίο μετέπειτα διέψευσε η ίδια η μητέρα λέγοντας πως πρώτα επικοινώνησε με το υπουργείο οι οποίοι την σύνδεσαν με άλλη υπηρεσία που έχει σχέση με την εταιρεία των λεωφορείων.

Στη συνέχεια ο Υπουργός ανέφερε πως στις περιπτώσεις που οι μαθητές είναι κάτω των 5 ατόμων, το υπουργείο θα αναιρεί τις διαδρομές και οι μαθητές θα μεταβαίνουν στο σχολείο με το ταξί.

Η ίδια η μητέρα δήλωσε πως η λύση που προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών με το ταξί δεν γίνεται αποδεκτή και αναμένει από το Υπουργείο να επαναφέρει την διαδρομή του λεωφορείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα