Κοινοτάρχης Αγίου Μάμα: Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής στην εκκλησία

Για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην εκκλησία του Αγίου Μάμα στην Λεμεσό και την πυρκαγιά που ξέσπασε εντός του Ναού, κλήθηκε να σχολιάσει ο κοινοτάρχης του ομώνυμου χωριού κύριος Κώστας Αχιλλέως.

Κάηκε η εκκλησία Αγ.Μάμα-Φωνές για ολιγωρία Πυροσβεστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επικοινωνία που είχε το SigmaLive με τον κοινοτάρχη του χωριού επεσήμανε ότι ασπάζεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχετικά με τους λόγους όπου προκλήθηκε η πυρκαγιά εντός του Ναού.

Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά

ξεκίνησε εντός της εκκλησίας, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας.

Ο κοινοτάρχης του Αγίου Μάμα διευκρίνισε ότι στο παρελθόν δεν προέκυψε οποιαδήποτε ενέργεια κατά της εκκλησία έτσι ώστε να υπάρχουν οποιεσδήποτε υποψίες.

Ο κύριος Αχιλλέως τόνισε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα και στις δύο περιπτώσεις για κατάσβεση της φωτιάς, απορρίπτοντας τις αναφορές περί καθυστέρησης.

Ο κοινοτάρχης αναφέρθηκε και στις αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας για συμβολή της Κυβέρνησης στην αποκατάσταση του Ναού, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο, ενώ πρόσθεσε ότι ευελπιστεί να πραγματοποιηθούν οι εξαγγελίες.

Τέλος ευχαρίστησε τόσο την Πυροσβεστική όσο και την Αστυνομία για την γρήγορη ανταπόκριση τους.

Διαβάστε ακόμη: 

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο - Ανάμεσα τους Σέρβος ποδοσφαιριστής

Μετατροπή Αγίας Σοφίας σε τζαμί: Το αιτιολογικό της απόφασης

Keywords
Τυχαία Θέματα