Κλειστός τμηματικά ο αυτ/δρομος Λ/σιας - Κοκκινοτριμιθιάς

Ο δρόμος Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς και Δένειας θα κλείνει τμηματικά από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς και Δένειας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα της κεντρικής νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών

θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Δένεια και αντιστρόφως, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Εξάλλου, το Υπουργείο Μεταφορών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου του 2017, μεταξύ των ωρών 18:00-24:00, ο δρόμος μπροστά από τα φυτώρια Αθαλάσσας, από τη συμβολή του με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, παρά την εκκλησία Αγίου Γεωργίου μέχρι τη συμβολή του με τον δρόμο που οδηγεί προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας/εμπορικό κέντρο Mall of Cyprus, θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, λόγω της διεξαγωγής νυκτερινών αγώνων τρεξίματος/δρόμου με την ονομασία «Running under the Moon»: www.runningunderthemoon.com

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα