Κινητοποίηση στο δημοτικό συμβούλιο Αμμοχώστου – Οι τρεις πυλώνες

Στις 13:30 συνεδριάζουν οι αρχηγοί των δημοτικών ομάδων Αμμοχώστου με τρία θέματα στην ατζέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση θα είναι:

Οι ενέργειες Οζερσάι στην περίκλειστη Αμμόχωστο με την είσοδο Τ/κ δημοσιογράφωνΗ περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε ό,τι αφορά την πώληση περιουσιών σε εταιρείες του εξωτερικούΠοιες διαφοροποιήσεις ενδέχεται να γίνουν ενόψει της αντικατοχικής πορείας η οποία είναι προγραμματισμένη στις 14 Σεπτεμβρίου.

Την ερχόμενη Πέμπτη (5/9) στις 18:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου για να καθοριστούν τα

επόμενα και να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Κληθείς από το Sigmalive, ο νέος δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, να σχολιάσει κατά πόσο ευσταθούν οι φήμες περί προσέγγισης Βαρωσιωτών από τις κατοχικές αρχές για να πωλήσουν τις περιουσίες τους, ξεκαθάρισε, πως κάτι τέτοιο υπάρχει μόνο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Όπως μας ανέφερε, στον ίδιο, δεν έφτασαν τέτοιου είδους καταγγελίες ή πληροφορίες. Ερωτηθείς, αν το δημοτικό συμβούλιο προτίθεται να βρει τρόπους, ούτως ώστε να αποσοβήσει τέτοιου είδους εξελίξεις, υπενθύμισε απόφαση που λήφθηκε προ τριών ετών από το δημοτικό Συμβούλιο με την οποία προτρέπει τους Βαρωσιώτες, να μην πωλούν τις περιουσίες τους.

Επιπρόσθετα όμως, ξεκαθάρισε, ότι ο δήμος δεν έχει καμία εκτελεστική εξουσία και ούτε μπορεί να παρέμβει πρακτικά και παρεμποδίσει τον οποιοδήποτε δημότη από την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα