US Open: Άδοξο τέλος για Τζόκοβιτς

Άδοξο ήταν το φινάλε του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αμερικάνικο Όπεν. Ο Σέρβος πρωταθλητής και νικητής του Γουίμπλεντον αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Βαρβίνκα, ήταν μπροστά στο σκορ 6-4 7-5 2-1, ωστόσο είδε τον Νόλε να μην αντέχει τους πόνους στον ώμο και να εγκαταλείπει το 3ο σετ του 4ου γύρου.  

Ο Ελβετός που είχε κερδίσει την κούπα το 2016 έκανε σπουδαίο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-4, 7-5 και 2-1 στο 3ο σετ

με μπρέικ. Σ' εκείνο το σημείο ο Σέρβος πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει και αφού συνεχάρη τον Σταν αποσύρθηκε. 

 

Είναι η πρώτη φορά μετά από το 2016 που ο Βαβρίνκα θα είναι στα προημιτελικά του US Open. Είναι η πρώτη φορά μετά από τον Ιανουάριο του 2018 και το Australian Open που ο Τζόκοβιτς δεν θα είναι στους "8" σε Grand Slam, όπως επίσης και η 5η (!) από το 2009! 

Ο Τζόκοβιτς ένιωθε από ημέρες ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο και έσφιγγε τα δόντια. Ο Βαβρίνκα από την άλλη ήταν εξαιρετικός σ' όλο το παιχνίδι αφού ειδικά στο 2ο σετ κατέφερε να κερδίσει ενώ είχε μείνει πίσω με 4-1 και πλέον θα παίξει την Τρίτη με τον Μεντβέντεφ για τους "4". 

Μετά από τον αγώνα ο Ελβετός τόνισε πως είναι χαρούμενος για την εμφάνιση και την πρόκριση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο να φεύγει έτσι ένας πρωταθλητής από το κορτ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα