Κι άλλη παράταση για την Πλατεία Ελευθερίας

Άλλο ένα χρονοδιάγραμμα πέρασε στην ιστορία, κι ακόμα τίποτα! Ο λόγος βεβαίως για την Πλατεία Ελευθερίας, που πιο πολύ με σύγχρονο γεφύρι της Άρτας μοιάζει πλέον.

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είχε ανακοινώσει ότι σε τρεις μήνες από τότε - και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου του 2018- σήμερα δηλαδή, θα παραδιδόταν μέρος της πλατείας, που θα καθιστούσε εφικτό κάποιος να τη διασχίσει.

Προφανώς, όμως, και αυτό το χρονοδιάγραμμα χάθηκε χωρίς καμία θετική εξέλιξη ή ουσιαστική διαφορά για τους πολίτες.

Τότε, η συγκεκριμένη

ανακοίνωση για την 3η Ιανουαρίου, έγινε κατόπιν παραχώρησης εγκεκριμένης παράτασης που παραχωρήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων του κράτους, την οποία ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είχε κατονομάσει ως το αρμόδιο Σώμα για να κάνει επαναξιολόγηση εάν κριθεί αναγκαίο.

Σήμερα, ουδείς μπορεί να δώσει νέα ημερομηνία για παράδοση της Πλατείας Ελευθερίας ή έστω μέρους της. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, από σήμερα αρχίζει να «τρέχει» η ρήτρα των 6000 ευρώ την ημέρα, που τέθηκε ως ποινή στην εργοληπτική εταιρεία για κάθε μέρα καθυστέρησης παράδοσης του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα