"Τελειώνουμε με τις μεταγραφές μέχρι το Σαββατοκύριακο"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας σχετικά με τι χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ανακοινώνοντας τους ότι μετά τον Πολίτσι θ' ανακοινωθεί σήμερα - αύριο και η δεύτερη μεταγραφή ενώ όσον αφορά τις άλλες δύο θα κλείσουν εντός του Σαββατοκύριακου.

Η ενημέρωση από τον πρόεδρο:

"Φίλοι του Ολυμπιακού,

Έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις της ομάδας μας που γίνονται για μεταγραφική

ενίσχυση. Γράφονται πολλά που δεν έχουν καμιά σχέση με τους πραγματικούς μεταγραφικούς στόχους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και κλίμα αναμονής με ψευδείς ημερομηνίες για ανακοινώσεις. Έχετε εμπιστοσύνη στις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκα Πολίτσι, ο οποίος μας έδειξε από τις πρώτες στιγμές της άφιξής του πολύ καλά στοιχεία ευελπιστώντας ότι θα μας βοηθήσει αρκετά. Το επόμενο διήμερο (Τετάρτη ή Πέμπτη) εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και η δεύτερη μεταγραφή ενώ οι υπόλοιπες άλλες δύο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Μας μένουν ακόμη εννιά αγωνιστικές για την επίτευξη του στόχου μας. Ο δρόμος που θα διαβούμε μέχρι το τέρμα δεν είναι απλώς δύσκολος, αλλά πολύ δύσκολος. Όπως και ο δρόμος που διανύσαμε μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είμαστε συνηθισμένοι στα πολύ δύσκολα. Έχουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τις μάχες που θα οδηγήσουν στην παραμονή. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε κοντά για να συμβάλουμε στην επιτυχία. Οι παίκτες μας, μας έδειξαν ότι μας έχουν ανάγκη και ότι η παρουσία μας, τους προσθέτει μεγαλύτερη δύναμη. Αυτή τη νέα ημερολογιακή χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αγωνιζόμενοι εναντίον της Πάφου εκτός έδρας. Στόχος μας η νίκη για να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά από την τριάδα του υποβιβασμού. Έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να το επιτύχουμε. Ας βρεθούμε ακόμη και στην Πάφο για να στείλουμε το μήνυμα ότι για μας οι αποστάσεις δεν μετρούν ότι για μας ο Ολυμπιακός αξίζει θυσίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα