ΚΕ για έξοδο ΑΚΕΛ: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει επιλογές"

Την απόφαση του ΑΚΕΛ όπως αναστείλει την συμμετοχή του στην διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό, σχολίασε σήμερα στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Όπως ανέφερε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και τόνισε ότι αυτή την ώρα το σημαντικό είναι η άφιξη

της Λούτ προκειμένου να διαμορφωθούν οι όροι με τους οποίους θα ξεκινήσουν και θα μπορούν να καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού.

Σημείωσε παράλληλα πως την ώρα που καλούμαστε να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία, δεν ταιριάζει ο καθένας να θεωρεί ότι είτε θα γίνει αυτό που νομίζει είτε δεν θα συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του πολιτικού συντάκτη του ΣΙΓΜΑ, Χρίστου Χαραλάμπους, η απόφαση λήφθηκε από την γραμματεία του ΑΚΕΛ και ήδη το Προεδρικό έχει ενημερωθεί.

Τόνισε πως η απόφαση του ΑΚΕΛ είναι σεβαστή και συμπλήρωσε πως στο παρελθόν και άλλη πολιτική παράταξη εξέφρασε την επιθυμία να μην συμμετέχει στη διαπραγματευτική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη για την εν λόγω απόφαση του ΑΚΕΛ, έκανε χθες βράδυ στις Τομές στα Γεγονότα, ο πολιτικός συντάκτης του ΣΙΓΜΑ, Χρίστος Χαραλάμπους.

Η αναστολή της συμμετοχής του μέλους του ΑΚΕΛ από την διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό Τουμάζου Τσιελεπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ισχύσει μέχρις ότου το κόμμα πεισθεί για την ειλικρίνεια του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι διαπραγματεύεται εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα