Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πετσίτη – Η πόζα στο Μαξίμου και οι χυδαίες κουβέντες στο Facebook

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την υπόθεση «Μανώλης Πετσίτης», στον ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη ψάχνουν… τι θέση να πάρουν

Η αρχή πάντως, δεν είναι υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.

Αντιδράσεις για τον στενό φίλο και συμμαθητή του Νίκου Παππά, Μανώλη Πετσίτη, ξέσπασαν και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ

104,6 ο βουλευτής Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος, Σάκης Παπαδόπουλος, πήρε σαφείς αποστάσεις από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την υπόθεση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Μίλησε για την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε ότι προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, επισήμανε πως όλοι έχουν ευθύνη για τις επιλογές τους, τους συνεργάτες και τους φίλους τους και ζήτησε κινήσεις αποκατάστασης.

Ο κ. Παππάς σε συνέντευξή του στο «Στο Κόκκινο» στήριξε τον Μάνο Πετσίτη, φίλο του, πρώην σερβιτόρο, ο οποίος επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να έχει έξι δουλειές και να είναι σύμβουλος επιχειρηματιών.

Το εισόδημά του από 5000 ευρώ ξεπέρασε τις 200.000

Ο Μάνος Πετσίτης έκλεισε τη σελίδα του στο facebook, μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό την ύπαρξή του και την επιτυχία του.

Ωστόσο ορισμένες από τις συζητήσεις που έκανε παραμένουν με τον Μανώλη Πετσίτη να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους «νταβατζήδες».

Τα «ΝΕΑ» παρουσίασαν μία φωτογραφία που δείχνει τον κ. Πετσίτη σε ρόλο Τσίπρα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πέρα από τη στενή επαφή που έχει με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ενδεικτικό το βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ και στο οποίο φαίνεται να στο γκρουπ που συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, στις 26 Ιανουαρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ανέπτυξε σχέσεις και με μεγάλους επιχειρηματίες και μάλιστα η οικονομική του κατάσταση άλλαξε εντυπωσιακά.

Το όνομα του κ. Πετσίτη, ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λίγο πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν ο στενός πυρήνας των συνεργατών του κ. Τσίπρα έδινε προγνωστικά για το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσαν το 2015 «ΤΑ ΝΕΑ» έδειχνε μάλιστα ένα χαρτί με τις προβλέψεις λίγο πριν τα αποτελέσματα.

Νίκος Παππάς: «Η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της»

Ο κ. Παππάς από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» υποστήριξε πως όλος ο θόρυβος δημιουργήθηκε διότι «η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα».

«Έχει κάτσει, ψειρίζει τη μαϊμού, ψάχνει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση» προσέθεσε.

Ειδικά για το σκάνδαλο με τα χρέη της ELFE προς τη ΔΕΠΑ, ο υπουργός παρατήρησε πως η ΝΔ «έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως».

«Τα άλλα», συμπλήρωσε, είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

Η απάντηση της ΝΔ ήταν άμεση

«Αν η Νέα Δημοκρατία «ψειρίζει τη μαϊμού», προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται».

Η υπόθεση έφθασε και στη Βουλή, καθώς κατέθεσε ερώτηση για το θέμα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.

Το άρθρο Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πετσίτη – Η πόζα στο Μαξίμου και οι χυδαίες κουβέντες στο Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα