Καζαμίας: "Ακόμη μία ημέρα υπομονή με Cyta, μετά..."

Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Γιώργος Καζαμίας από πλευράς Νέας Σαλαμίνας τόσο για τα κριτήρια όσο και για το τι γίνεται με τη Cyta για τη συμφωνία 2019-2022.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

"Δυσκολευόμαστε στη ρευστότητα του σωματείου. Μέσα από τις τελευταίες τακτικές συνεδρίες του Συμβουλίου, πήραμε κάποιες πρωτοβουλίες μέσω επαρχιακών συγκεντρώσεων. Υπάρχει δυστοκία στην επίτευξη συμφωνίας με τα τηλεοπτικά από τα οποία θα παίρναμε ένα πολύ σεβαστό ποσό. Πηγαίναμε από Τρίτη

σε Τρίτη για την 3ετία 2019-2022, το θέμα έχει καθυστερήσει αρκετά. Εμείς τα έχουμε βρει και στα χρήματα και στους όρους του συμβολαίου, όμως θέλαμε προκαταβολή. Θα κάνουμε ακόμη μία ημέρα υπομονή και θα δούμε τι θα κάνουμε. Ήδη ο πρόεδρος μας κάνει διάφορες κινήσεις για να μην μείνουμε τελευταία στιγμή, το θέμα όμως δυστυχώς παραμένει στάσιμο".

"Βγαίνουν διάφορα ονόματα στη δημοσιότητα, το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα έχουμε την τελική συμφωνία. Αν καταφέρει η ομάδας μας να εξασφαλίσει δανεικούς τότε θα το κάνουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και οι δύο παίκτες της".

Keywords
Τυχαία Θέματα