"Κλείνουμε αριστερό μπακ, κανένα σχόλιο για Σόουζα"

Η ΑΕΛ βρίσκεται από χθες στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και ο Θεόδωρος Αντωνίου μας μεταφέρει το κλίμα της ομάδας από το ορεινό χωριό.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Για τις Πλάτρες και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας: Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, οι ποδοσφαιριστές μας είναι ικανοποιημένοι, υπάρχει μεγάλη διαφορά από τη Λεμεσό. Φοράμε μακρυμάνικα, οπότε αντιλαμβάνεστε. Θα μείνει εκεί η ομάδα μέχρι την Κυριακή, την Τρίτη αναχωρούμε για Βουλγαρία και Σόφια, εκεί που θα

αναμετρηθούμε φιλικά με δύο ομάδες. Σήμερα θα καταλήξουμε στις δύο ομάδες που θα δώσουμε φιλικά και θα τις ανακοινώσουμε.

Για τον Ροντρίγκεζ δεν σχολιάζουμε, αλλά είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τους ποδοσφαιριστές που κρατήσαμε. Είμαστε σε καλό αγωνιστικό σημείο. Από αύριο ενσωματώνονται μαζί μας οι Αβραάμ και Αντρέας Κυριάκου. Ο Σάσι έρχεται και αυτός, αν και έμεινε εκτός αποστολής στο φιλικό της Τυνησίας. Ήταν επιβράβευση γι' αυτόν η κλήση. Περιμένουν Βοζίνια και Σοάρες. Δεδομένο ότι σε βάση χρόνου θα αποκτηθεί καθαρό αριστερό μπακ. Δεν βιαζόμαστε, με τις προσθήκες που κάναμε μπορούμε να καλύψουμε τη θέση ανάλογα και πιο μετά θα κλείσουμε τη θέση του αριστερού μπακ.

Κανένα απολύτως σχόλιο στο θέμα Σόουζα, ξέρουμε τι έγινε και δεν θέλουμε να συζητάμε περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα