Ερμής: Επιστρέφει ο Νίκος (ανακοίνωση)

Ο Ερμής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Παναγιώτου στον πάγκο της ομάδας. Ο κύπριος τεχνικός επιστρέφει για 2η φορά στους φτεροπόδαρους και άπαντες αισιοδοξούν ότι θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ανακοίνωση
Ως προς την αναζήτηση του νέου προπονητή που θα αναλάβει την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στον Ερμη Αραδίππου ,το σωματείο μας μετά από πολλές συσκέψεις ,βλέποντας το παρελθόν και φέρνοντας πολλές νέες προτάσεις στο τραπέζι φέρνει στην καταλήγει σε μια παλαιότερη.

Ως προς την αναζήτησή του νέου προπονητή που θα αναλάβει

την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 στον Ερμή Αραδίππου το σωματείο μας μετά από πολλές συσκέψεις βλέποντας το παρελθόν και φέρνοντας πολλές νέες προτάσεις στο τραπέζι συσκέψεων φέρνει στην επιφάνεια μια παλαιότερη συνεργασίας. Η εξαίρεση αυτή γίνεται γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι μοναδικός με αρχές και τις καλύτερες προπονητικές ικανότητες που έχουμε δει ως τώρα.

Η πορεία του στον Ερμή είχε φέρει αποτελέσματα που είχαν χαροποιήσει τόσο τον πρόεδρο του σωματείου μας όσο και ποδοσφαιριστές και φιλάθλους! Υπό αυτές τις προϋποθέσεις δίνεται άλλη μια ευκαιρία σε έναν κύριο που πιστεύουμε αξίζει αυτήν την θέση ! Θέλω να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τον νέο μας προπονητή κ Νίκο Παναγιώτου !

Να έχουμε μια δυνατή αγωνιστική χρονιά με ηρεμία και πολλές Νίκες!

Κ Νίκο welcome again στους φτεροπόδαρους !!!.

Keywords
Τυχαία Θέματα