Καθυστερεί κι άλλο η επιστροφή του Μάρεϊ

Ο τραυματισμός του Άντι Μάρεϊ στον αγκώνα, δείχνει να είναι σοβαρότερος απ’ ό,τι αρχικά είχε φανεί και ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση θα καθυστερήσει περισσότερο απ’ ό,τι ο ίδιος πίστευε. Ήδη ο κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης έχασε λόγω του τραυματισμού του αρκετά μίτινγκ, μεταξύ των οποίων και το όπεν που διεξάγεται τώρα στο Μαϊάμι. Υπολόγιζε, όμως, πως θα είναι παρών στο Davis Cup και στους αγώνες που θα δώσει η Βρετανία κόντρα στη Γαλλία

για τα προημιτελικά, το τριήμερο 7-9 Απριλίου. Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός και εκλέκτορας της βρετανικής ομάδας, Λέον Σμιθ, ούτε σε αυτόν τον αγώνα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

«Δεν θα έχουμε τον Άντι στο πλευρό μας κι αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια. Ωστόσο, το πιο σημαντικό και αυτό που του ευχόμαστε όλοι, είναι η ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει απόλυτα υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση. Ξέρουμε όλοι πόσο πολύ ήθελε να είναι εδώ μαζί με την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σμιθ.

Έτσι, η πρωταθλήτρια του 2015 Βρετανία θα στηριχθεί στους Νταν Έβανς (νο 43 στον κόσμο) και Κάιλι Έντμουντ (νο 45), ενώ το ζευγάρι του διπλού θα είναι Ντόμινικ Ίγκλοτ και ο Τζέιμι Μάρεϊ, αδελφός του κορυφαίου αυτή τη στιγμή τενίστα στον κόσμο. «Είναι μια ομάδα με εμπειρία στο Davis Cup», πρόσθεσε ο Λέον Σμιθ.

Να σημειωθεί πως στον 1ο γύρο η Βρετανία νίκησε και απέκλεισε τον Καναδά, επίσης χωρίς τον Άντι Μάρεϊ στη σύνθεσή της. Ο Μάρεϊ έχει ένα σκίσιμο στον αγκώνα, που δεν τον εμποδίζει να παίξει, όμως τον εμποδίζει να χτυπήσει το σερβίς. Αυτό που τώρα ελπίζει είναι να προλάβει να είναι παρών στο τουρνουά masters του Μόντε Κάρλο, που αρχίζει στις 17 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα