Ακόμα ένα μέλος στην «φαμίλια» των Ράιτ-Φίλιπς

Ο Σον Ράιτ-Φίλιπς έχει γιο και μάλιστα 16 ετών! Αυτό σημαίνει ότι ο Ιαν Ράιτ έγινε παπούς αμέσως μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο, το 2001! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 1984 Οταν ο Ράιτ ήταν 20 ετών και πριν ακόμα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας υϊοθέτησε ένα τρίχρονο αγοράκι, τον Σον ο οποίος έγινε ποδοσφαιριστής με σημαντική καριέρα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στα 20 του χρόνια, το 2001, ο Σον-Ράιτ Φίλιπς απέκτησε έναν γιο, τον Ντ'Μάρτζιο

ο οποίος σήμερα κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας U16!

Συνεπώς είναι το τέταρτο μέλος της «φαμίλιας» των Ράιτ, που κάνει αισθητή την παρουσία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο «παπούς» Ιαν Ράιτ υπήρξε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αρσεναλ, πριν τον ξεπεράσει ο Ανρί το 2005, ο Σον είχε στην καριέρα του πάνω από 200 συμμετοχές στην Premier League ενώ ο Ντ'Μάρτζιο Ράιτ-Φίλιπς αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ιαν Ράιτ είχε αποκτήσει ακόμα ένα γιο το 1985. Είναι ο Μπράντλεϊ, ο οποίος έπαιξε λίγα ματς στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι κα στη συνέχεια στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Από το 2015 τα δυο αδέλφια, ο Σον κι ο Μπράντλεϊ, βρίσκονται στις ΗΠΑ και μάλιστα πέρσι (2015/16) υπήρξαν συμπαίκτες στους Red Bulls της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα