Κατερίνα Γκαγκάκη: Η Ήβη Αδάμου θύμα στρατηγικού σχεδίου

Σε μια εκτενή και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, που μας παραχώρησε στο SigmaLive, η πρώην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου Αnt1, Κατερίνα Γκαγκάκη, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για το στρατηγικό σχέδιο που κατάστρωσε στην επί X-Factor εποχή, τον ανταγωνισμό, τη σχέση της με το ζεύγος Σκορδα-Λιάγκα και τα μελλοντικά της επαγγελματικά

σχέδια.

Με το χέρι στην καρδιά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, εξομολογήθηκε μια δύσκολη στιγμή, που αντιμετώπισε, όταν αποτελούσε μέλος της κριτικής επιτροπής του «Χ-Factor». Αναγκάστηκε, όπως είπε, να κάνει «κίνηση μάτ» ενάντια στην Ήβη Αδάμου, η οποία ανήκε στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των κριτών. «Λόγω της ανταγωνιστικότητας, που επικρατούσε στο παιχνίδι, είχα εφαρμόσει ένα στρατηγικό σχέδιο: ψήφισα προς αποχώρηση την Ήβη, διότι ήξερα ότι ήταν φαβορί και θα έβγαζε “εκτός” τη δική μου ομάδα. Ωστόσο, ζορίστηκα για να πάρω αυτή την απόφαση».

Παράλληλα, μίλησε για την αρχική εικόνα, που είχε για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας ότι τους θεωρούσε απόμακρους και ψυχρούς. «Στην αρχή της συνεργασίας μου με τη Φαίη και τον Γιώργο, πίστευα ότι ήταν ψυχροί επαγγελματίες», ωστόσο, η άποψή μου άλλαξε, όταν τους γνώρισα καλύτερα». Το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα υποστήριξε ότι είναι, ίσως, οι καλύτεροι παρουσιαστές στην Ελλάδα. «Μου έχουν σταθεί πολύ, είναι φίλοι μου και τους αγαπώ πολύ. Θεωρώ ότι είναι συγκλονιστικοί παρουσιαστές».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή επικοινωνιολόγος τόνισε ότι το κομμάτι της παρουσίασης ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση, από την οποία αποκόμισε μοναδικές εμπειρίες. «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, παρόλο που η σκηνή δεν με φοβίζει. Το βλέπω περισσότερο ως hobby, το οποίο θα έκανα ξανά, αν μου δινόταν η ευκαιρία».

Για τον χαρακτηρισμό, που της έχουν αποδώσει, ως «Σιδηρά Κυρία», η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε ότι τον αποδέχεται μόνο στον επαγγελματικό τομέα. «Πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός αυτός είναι τιμητικός, διότι όταν είσαι γυναίκα επιχειρηματίας, δυστυχώς, πρέπει να σε ακολουθούν τέτοιοι "σκληροί" τίτλοι, προκειμένου να θεωρηθείς πετυχημένη».

Το πιο αλλόκοτο πράγμα, που θα αντικρίζαμε, αν ψάχναμε το κινητό της, θα ήταν πολλές φωτογραφίες του γάτου της και εκατοντάδες μηνύματα. «Το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου. Μου αρέσει να “βομβαρδίζω” με μηνύματα τους φίλους και συνεργάτες μου. Zω με μηνύματα» είπε.

Καταλήγοντας, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε ότι, στην παρούσα φάση, νιώθει αβεβαιότητα για το μέλλον, καθώς δεν έχει κατασταλάξει προς μια κατευθυντήρια γραμμή, η οποία θα της δείξει τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσει για να μην προβεί σε λανθασμένες ενέργειες, οι οποίες θα είναι επιζήμιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα