Μετά την ταλαιπωρία έγινε η επέμβαση-Βάζει τέλος σε κόντρα με Ηλία ο Κουλούμας

Κανονικά έγινε η επέμβαση, μετά την ταλαιπωρία και τη δημόσια κόντρα εμπλεκόμενων φορέων, στην 24χρονη με εγκεφαλική παράλυση και σπαστική τετραπληγία που έγινε τις τελευταίες μέρες «μπαλάκι» από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), Μάριος Κουλούμας είπε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία.

«Διήρκησε πέντε ώρες και το κορίτσι βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», είπε.

Ο

κος Κουλούμας ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους αναισθησιολόγους που  συμμετείχαν στην επέμβαση όπως και τον Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου για την παρέμβαση του και τη συνεχή του στήριξη.

Όσον αφορά την κόντρα με τον Διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου δρ Αβραάμ Ηλία ο κος Κουλούμας είπε πως δεν υπάρχει ούτε θέλει να συνεχίσει καμία κόντρα.

«Υπάρχει ένας κανονισμός που θα πρέπει να αλλάξει για περιπτώσεις όπως αυτήν της 24χρονης.  Ο κανονισμός αυτός, δεν είναι τεκμηριωμένος επιστημονικά και ήταν ή αιτία που έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση για να προχωρήσει σε επέμβαση και νοσηλεία το κορίτσι αυτό. Η ασφάλεια και υγεία των συνανθρώπων μας είναι πάνω από τέτοιους κανονισμού», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαλάκι» από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για μια εγχείρηση 24χρονη

Αβραάμ Ηλία προς Κουλούμα: «Διπλά προσεκτικός όταν αναφέρεται στ' όνομά μου»
 

Keywords
Τυχαία Θέματα