Καρτέρι στον Ροδοθέου-Εγώ ήμουν ο στόχος",δήλωνε το 2010

Από νωρίς το πρωί έφθασαν στη σκηνή του φόνου του 61χρονου Άντρου Ροδοθέου οι ανακριτές της Αστυνομίας προκειμένου να διενεργήσουν έρευνες με το πρώτο φως της μέρας.

Ο χώρος όπου σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία καθώς επίσης και το σκότος, δεν επέτρεψαν στους ανακριτές ιδιαίτερα πράγματα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου, όταν και έγινε η δολοφονία του επιχειρηματία.

«Α Παναγία μου» αναφώνησε ο Ροδοθέου, πριν πέσει νεκρός

Βήμα προς βήμα

• Το φονικό έγινε περίπου 2 χιλιόμετρα έξω από το χωριό Γεράσα στην επαρχία

Λεμεσού
• Σε απόμερη περιοχή, με πυκνή δασώδη βλάστηση και με περιορισμένη ορατότητα με ανηφορικά μονοπάτια
• Το έγκλημα σημειώθηκε γύρω στις 21.00
• Το θύμα δέχθηκε μεγάλο αριθμό σφαιρών στο σώμα του, με την πρώτη ριπή να πέφτει στο πλευρό του Ροδοθέου
• Ο/οι δράστες εικάζεται να ήξεραν αρκετά καλά την περιοχή, όπου έστησαν καρτέρι θανάτου στον 61χρονο, μόλις αυτός στάθηκε όρθιος στην εξοχική οικία όπου βρισκόταν

Η Αστυνομία έχει λάβει ήδη καταθέσεις από τους τρείς οι οποίοι συνέτρωγαν με τον Άντρο Ροδοθέου στην οικία. Ο ένας εκ των τριών ήταν κουμπάρος του. Η Αστυνομία λαμβάνει και άλλο αριθμό καταθέσεων με άτομα τα οποία εμπλέκονταν στο παρελθόν με τον επιχειρηματία.

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν στο SigmaLive από το βράδυ της στυγερής δολοφονίας ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και διερευνώνται, χωρίς ωστόσο να δίδεται σαφής και ξεκάθαρη εικόνα για το που και αν, στρέφονται κάπου συγκεκριμένα οι έρευνες.

Το σχέδιο δολοφονίας του 2010

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθεια δημοσιεύει παλαιότερες δηλώσεις του επιχειρηματία όταν είχε αποκαλυφθεί οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας το 2010. Σημειώνεται εδώ, ότι η δολοφονία έγινε την ίδια μέρα που ο Μπένης, πρώτος κατηγορούμενος στην υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας, καταδικάστηκε εις τέσσερις φορές δια βίου φυλάκιση. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα για το εν λόγω περιστατικό ο Μπένης, φερόταν να είναι στενός συνεργάτης του Ροδοθέου.

Ο ίδιος ο Ροδοθέου τότε, το 2010 δήλωνε στην Αλήθεια ότι στόχος του σχεδίου δολοφονίας ήταν ο ίδιος. Τα αίτια της εξόντωσής του είχαν ως φόντο της επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο των στοιχημάτων. Αυτοί που τον ήθελαν νεκρό δήλωνε ο ίδιος, τον θεωρούσαν εμπόδιο στην προσπάθεια εξάπλωσης των δραστηριοτήτων τους.

Ο επιχειρηματίας δεν ήταν άνθρωπος της νύκτας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τότε στην εφημερίδα. Είχε στην κατοχή του ένα Bingo σε σωματείο και ένα χωράφι στο οποίο ασχολείτο, ανέφερε τότε ο Ροδοθέου.

H φωτογραφία του Α.Ροδοθέου δημοσιεύεται στην εφημερίδα Αλήθεια, στην έκδοση της Μεγάλης Πέμπτης, 13 Απριλίου

Δείτε εδώ: Νεκρός ο 61χρονος Ροδοθέου - "Μυστικός δείπνος" στην Γεράσα

Keywords
Τυχαία Θέματα