Κάρογιαν: Η Τουρκία έχει λόγους τώρα να θέλει λύση

Η Τουρκία παίζει το παιχνίδι της ανάλογα με τη συγκυρία, δήλωσε στις Τομές στα Γεγονότα ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Μάριος Κάρογιαν.

Εξέφρασε τη θέση ότι «θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο» και πρόσθεσε ότι το ερώτημα είναι κατά πόσο η Τουρκία έχει τη βούληση να βγάλει ένα «μεγάλο πονοκέφαλο» από πάνω της.

Με βάση τα δεδομένα στην περιοχή, κάποιος ορθολογιστής θα έλεγε, ότι η Τουρκία τώρα θα θέλει να δημιουργήσει

τέτοιες συνθήκες για βιώσιμη λύση στο κυπριακό.

Η Τουρκία έχει λόγους, αυτή την περίοδο να επιδιώξει λύση στο κυπριακό, είπε ο Μάριος Κάρογιαν.

Πρέπει να είμαστε σταθεροί στις θέσεις και τις αρχές μας, συμπλήρωσε.

Δεν είναι καταλυτικός παράγοντας για λύση του κυπριακού ο Ακιτζί, αλλά ηγείται μιας πλειοψηφίας, σημείωσε ο κ. Κάρογιαν, τονίζοντας ότι η πλευρά μας πρέπει να αξιοποιήσει τα θετικά που προκύπτουν από την εκλογή Ακιτζί.

Αν ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον Πρόεδρο, το μόνο που θα πετύχουμε είναι το πισωγύρισμα, είπε ο κ. Κάρογιαν, σημειώνοντας ότι η κριτική πρέπει να υπάρχει.

Περισσότερα στο βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα