Το ευχαριστώ του Χιώτη (δηλώσεις)

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Διονύσης Χιώτης αποχαιρετά τους φίλους του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:
"Μετά από 7 χρονιά γεμάτα επιτυχίες, τιτλους και διακρίσεις έφτασε η δυσκολότερη ώρα. Στην συνάντηση που είχα με τον Γκουσταβο Μαντουκα, με ενημέρωσε πως δεν είμαι στα πλανά της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Θεό που με ευλόγησε να ζήσω όλα αυτά που έζησα με την ομάδα και στην οικογένεια μου που με στήριξε όσο

τίποτα άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιβαν Γιοβανοβιτς και Φωτη Στρακοσια, που με έφεραν στην ομάδα. Τους Κυριακό Ζιβαναρη και Θεοδωρο Κυριακιδη που ήταν στην διοίκηση εκείνη την εποχή.
Όλες τις διοικήσεις που είχα την τύχη να συνεργαστώ. Τους προπονητές μου Παολο Σερζιο, Γιωργο Δωνη, Παναγιωτη Μαλιαριτση, Τορστεν Φινκ, Γκοραν Τσουμιτς και φυσικά όλους τους βοηθούς των παραπάνω προπονητών. Όλη την ιατρική ομάδα για την πολύ σημαντική βοήθεια τους. Την διατροφολόγο μας Νικολετα Μιχαηλιδου. Τον στυλοβάτη του Αρχαγγελου και team manager των τροπαίων Γιωργο Σαββιδη. Τον κορυφαίο φροντιστή Κωστα Στεφανου και όλο το επιτελείο του. Πάνω από όλους όμως θέλω να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Χρηστο Κοντη ο οποίος μετρά από μια καταστροφική μου χρονιά στην Ελλάδα, πίστεψε σε μένα και με την πολύτιμη βοήθεια του ήρθα στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. και βοήθησε ώστε να προσαρμοστούμε, εγώ και η οικογένεια μου ,στην Κύπρο.
Όσο αφορά τον κόσμο ότι και να πω είναι λίγο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας και την στήριξη σας. Τώρα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου γιατί νοιώθω ότι έχω ακόμη να προσφέρω σαν ποδοσφαιριστής. Υ.Γ. Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη αν ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον".

Keywords
Τυχαία Θέματα