Καρέ και δεύτερο ντέρμπι, πριν τ’ άλλα δύο!

Καρέ και δεύτερο ντέρμπι, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος του Απόλλωνα στο σημερινό λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ. Οι προβολείς στρέφονται σήμερα στη Λεμεσό και το Τσίρειο στάδιο, με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα να φιλοξενείται τυπικά από την ΑΕΛ για το μεταξύ τους ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης τους.

Ο Απόλλωνας με τη ψυχολογία στα ύψη, με ήρεμα αποδυτήρια και με όλα τα υπέρ του μέχρι στιγμής, θέλει να πετύχει την 4η του νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος να διατηρηθεί

στα ψηλά αλλά παράλληλα να πετύχει και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: Να κερδίσει το στοίχημα και του δεύτερου ντέρμπι της χρονιάς. Η αποστολή με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη αγωνιστική βγήκε άκρως πετυχημένη και παρόμοιο σκηνικό αναμένουν όλοι σήμερα στους "κυανόλευκους".

Τα στοιχεία νοοτροπίας, διάρκειας και σταθερότητας που εμφανίζει μέχρι στιγμής η ομάδα του Τσορνίγκερ, θα πρέπει να τα βγάλει και σήμερα, αν θέλει να συνεχίσει να είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με το απόλυτο. Πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΛ προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον το σημερινό με τις επιστροφές του κόσμου στις κερκίδες.

Δεν είναι μόνο το σημερινό… αφού στην επόμενη αγωνιστική έρχεται η αντίπαλος ΑΕΚ για το τρίτο σερί ντέρμπι και ακολούθως η Ομόνοια, οπόταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι μία ενδεχόμενη νίκη σήμερα για τον Απόλλωνα θα βρίσκεται σε πλεονεκτικότατη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα