Θέλει νίκη ηρεμίας

Μετά τον ντόρο και τον απόηχο που προκάλεσε το προηγούμενο παιχνίδι της Ομόνοιας, αφορμή του οποίου ήταν και η κάθοδος των ξένων ρεφ στο VAR, σήμερα οι "πράσινοι" ξανά εντός έδρας, φιλοξενούν τη Πάφο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:00).

Το πρώτο από τα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν σε αυτό το καυτό 8ήμερο αφού μετά τη Πάφο, έρχεται το ματς με την Καραμπάχ και Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική. Τρία παιχνίδια στο ΓΣΠ το

τελευταίο ως τυπικά φιλοξενούμενη. Συν το γεγονός ότι η Ομόνοια συνεχίζει να είναι αήττητη στην έδρα της από την περσινή περίοδο στο θεσμό του πρωταθλήματος. 

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμφιβόλως κρατάει τη διάθεση και τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τη Δόξα και τον τρόπο που κερδήθηκε αυτό το παιχνίδι, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του γνωρίζει πολύ καλά ότι ήταν παιχνίδι που η Ομόνοια έκανε μία από τις χειρότερες της εμφανίσεις.

Σήμερα θέλει να το αποφύγει αυτό, απέναντι σε μία Πάφο που είναι άκρως επικίνδυνη, επιθυμεί να δει τους παίκτες του να είναι πιο δημιουργική, με καλύτερα τελειώματα και με περισσότερη διάθεση στη δημιουργία φάσεων. Οι αλλαγές είναι δεδομένες, με το Σεχού να καλύπτει το κενό του Γκόμεθ και τον Ντούρις να χτυπά την πόρτα της εντεκάδας. Μοναδικός στόχος του σημερινού αγώνα για τη γηπεδούχο ομάδα είναι μία δεύτερη σερί νίκη που θα φέρει περισσότερη ψυχολογία αλλά και ηρεμία στην ομάδα, πριν από το ευρωπαϊκό ραντεβού με Καραμπάχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα