«Κάποιοι έκλεισαν εσκεμμένα τα κάγκελα»-Ζητούν άδεια για επιτήρηση οι γονείς

Εάν και κρατούν την θετική εικόνα που επικρατεί στις σχολικές μονάδες, οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης αντιδρούν για τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκαν ορισμένες Διευθύνσεις σχολείων τα παιδιά που έφτασαν νωρίτερα στις μονάδες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης,Σωτήρης Χριστοφή, είπε πως γονείς διαμαρτυρήθηκαν γιατί σε κάποια σχολεία δεν άφησαν τα παιδιά να

μπουν πριν τις 7:30 ενώ οι γονείς έπρεπε να επιστρέψουν στην εργασία τους.

«Είναι ένα θέμα που έχει προκύψει εδώ και μέρες. Γνωρίζουμε ότι αυτό οφείλεται στο πρωτόκολλο και γ΄αυτό δεν είναι εφικτό να ανοίξουν νωρίτερα ωστόσο θεωρούμε απαράδεκτο να κλείνουν τα κάγκελα.  Διευθυντές έκλεισαν τα κάγκελα εσκεμμένα για να μην επιτρέψουν την είσοδο στα παιδιά», είπε.

Ο κος Χριστοφή εξήγησε, «υπάρχουν κίνδυνοι όταν τα παιδιά βρίσκονται στα πεζοδρόμια, έξω από το σχολεία μόνα τους. Μπορεί να τα αρπάξει κάποιος ή μπορεί να υπάρξει ατύχημα».

Για το πιο πάνω θέμα, οι οργανωμένοι γονείς έστειλα επιστολής προς τον Υπουργό Παιδείας στη οποία ζητούν, όπως του δοθεί άδεια για να συσταθούν ομάδες επιτήρησης των παιδιών αυτών από εθελοντές γονείς.

«Μπορεί να μην είναι πολλά τα παιδιά αυτά αλλά δεν έχει καμία σημασία», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Προβληματίζει η μάσκα τους εκπαιδευτικούς-Αισιοδοξία για νέα χρονιά(ΒΙΝΤΕΟ)Π.Προδρόμου: «Χωρίς προβλήματα η έναρξη»-Τι είπε για μάσκα κατά τη διδασκαλία
Keywords
Τυχαία Θέματα