Κανονικά οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας

Να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεπτών η νέα εικόνα της Πλατείας Ελευθερίας ευελπιστεί ο Δήμος Λευκωσίας. Τα έργα ανάπλασης συνεχίζονται κανονικά και το εργό αναμένεται να παραθοδεί στα τέλη του 2016.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη "αρχίσαμε να φυτεύουμε δέντρα στην Τάφρο. Γίνεται ανάπλαση της Τάφρου. Έχουν ολοκληρωθεί οι ράμπες, έχει ολοκληρωθεί η σκυροδέτηση της γέφυρας και προχωρούμε με τη δημιουργία καλουπιών για τα προστατευτικά".

Το Έργο συμπεριλαμβάνει

την Ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας και του περιβάλλοντα χώρου και συγκεκριμένα την κατασκευή γέφυρας-πλατείας, την τοπιοτέχνηση της Τάφρου, διορθωτικές εργασίες στα Ενετικά Τείχη, εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και εργασίες φωτισμού, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, κατασκευή καταστημάτων και χώρων υγιεινής. Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζη ζητεί την κατανόηση του κοινού και ιδιαίτερα των οδηγών καθώς τις προσεχείς μέρες η Λεωφόρος Ομήρου θα είναι κλειστή.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Λευκωσίας ανέφερε πως την Παρασκεύη 8 Απριλίου στις 9 το πρωί μέχρι και την Τετάρτη 13 Απριλίου η Ομήρου θα είναι κλειστεί και παρακαλώ τους οδηγούς να μην προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο αυτό το διάστημα. Απολογούμαστε για την ταλαπωρεία αλλά είναι για να ολοκληρωθεί το έργο εντός τον χρονοδιαγραμμάτων που υποσχεθήκαμε.

Συγκεριμένα κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες το τμήμα της Λεωφόρου Ομήρου μεταξύ της Πλατείας Σολωμού και της Πλατείας Ελευθερίας θα είναι κλειστό για την τροχαία. Αναμένεται να εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα επηρεαζόμενα σημεία θα τοποθετηθούν καθοδηγητικές πινακίδες και σήματα τροχαίας για διευκόλυνση των πεζών και οδηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα