Κανέδα:"Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ"

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ,Νταβίντ Κανέδα μίλησε για πρώτη φορά στην παρουσίασή του.

Η πρώτη τοποθέτηση: «Καλησπέρα σας σε όλους σας. Για τον εαυτό μου δε θα πω πολλά, είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και θα προσφέρω σε μία μεγάλη ομάδα εντός της Κύπρου. Περιμένω να έχουμε επιτυχίες, είναι κάτι που το θέλω πολύ».

Για τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία και τις πρώτες εντυπώσεις: «Η φιλοσοφία μου είναι να παίρνω το καλύτερο από τους παίκτες. Δεν έχει να κάνει με κάποιο

σύστημα. Ως ομάδα έχουμε καλό ρόστερ, και θα προσπαθήσω να πάρω τα καλύτερα από κάθε παίκτη».

Για το σύστημα: «Αυτό που θέλω ως προπονητής είναι να κρατώ το ίδιο σύστημα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές θα μου δώσουν την απάντηση».

Είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκεται σε ομάδα ως πρώτος προπονητής: «Το κίνητρο είμαι μεγάλο και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Θέλω να πετύχω εγώ στο έργο μου μέσα από την ομάδα».

Για την επιτυχία της ΑΕΚ: «Να κοιτάζω μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Αν θέλουμε να πάρουμε τα πάντα από έναν ποδοσφαιριστή, μπορούμε και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σωστά».

Για την Ανόρθωση: «Έχω καλή εντύπωση από την Ανόρθωση, εστίασα περισσότερο στον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα που παίζουμε μου άρεσε όπως παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Για εμάς είναι μία δύσκολη δοκιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα