Καλλιτεχνική Βραδιά απο το Grammar School Λευκωσίας

Καλλιτεχνική Βραδιά “Art Rock” από το Grammar School, Λευκωσίας

Το Grammar School Λευκωσίας παρουσίασε την 31η ετήσια Καλλιτεχνική Βραδιά η οποία είναι αφιερωμένη στους ιδρυτές των σχολών, Ιωάννη και Ηρώς Γρηγορίου. Η παράσταση φέτος με τίτλο “Art Rock” παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία δύο βραδιές, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου υπό την αιγίδα της τέως Επιτρόπου

Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανδρούλας Βασιλείου.

Η πρωτοποριακή για τα Κυπριακά δεδομένα παράσταση με μουσική, χορό, λόγο, κίνηση, εικόνα, έδωσε το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα του καιρού μας. Στην Καλλιτεχνική Βραδιά έλαβαν μέρος πέραν των 200 μαθητών του Grammar School και του Grammar Junior School τα οποία δούλεψαν με πάθος και ενθουσιασμό και καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο από κόσμο θέατρο.

Επίκαιρη και διαχρονική όπως πάντα η ροκ μουσική, ενθουσίασε τους μεγαλύτερους που λικνίστηκαν στους ρυθμούς της και τους νέους που ψάχνουν καινούργιους μουσικούς δρόμους. Στη συναυλία ακούστηκαν μεγάλα μουσικά ονόματα που σημάδεψαν την ροκ στο πέρασμα των δεκαετιών, αρχίζοντας από την δεκαετία του πενήντα μέχρι τις μέρες μας και τραγούδια που ερέθισαν την μνήμη με ατέλειωτες αναμνήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα