Blue Air 11 χρόνια λειτουργίας και 1 χρόνο στην Κύπρο

Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων Royal Hall στη Λευκωσία, η Ρουμάνικη αεροπορική εταιρεία Blue Air, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στην Κυπριακή αγορά, Οrthodoxou Aviation Ltd, γιόρτασαν τα 11 χρόνια λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας και τον 1 χρόνο της επιχειρησιακής της βάσης στην Κύπρο.

Η

όμορφη βραδιά διοργανώθηκε προς τιμή των ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συνεργάζονται με την εταιρεία και εκπροσώπων των ΜΜΕ, ενώ στην εκδήλωση το παρόν του έδωσε και ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κος Μάριος Δημητριάδης ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης, ο Εμπορικός Διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας κ. Tudor Constantinescu και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, κ. Αντώνης Ορθοδόξου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης stand up comedy με τον Λούη Πατσαλίδη καθώς επίσης και κλήρωση αεροπορικών εισιτηρίων προς τους προορισμούς που θα πετάει η Blue Air to 2016 (Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Βουκουρέστι, Κωνστάνζα).

Η Blue Air λειτουργεί στην Κύπρο από το 2008, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις τη Λάρνακα με το Βουκουρέστι. Από τις 19/01/2015 η εταιρεία λειτούργησε την επιχειρησιακή της βάση στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ένα αεροσκάφος, εκτελώντας επιπλέον πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για το έτος 2016 η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη την έλευση 2ου αεροσκάφους, επεκτείνοντας το πτητικό της δίκτυο σε Λονδίνο και Κωνστάνζα. Η αεροπορική εταιρεία έχει υποβάλει ήδη αίτση στην πολιτική αεροπορία για δικαιώματα πτήσεων προς Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Γενικός Αντιπρόσωπος στην Κύπρο είναι η εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.blueairweb.com , να καλέσετε στο 22 755300 / 24 841180 ή να επικοινωνείτε με τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα