Καινοτομία στο SMS Marketing από την Intergo Telecom

Η υπηρεσία SMS.to μετράει μόλις μερικούς μήνες από τότε που βγήκε στην αγορά. Η πλατφόρμα φτιάχτηκε απο την Κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας Intergo Telecom Ltd και έχει μπεί δυναμικά στην αγορά του business messaging και του marketing και έχει εκπλήξει με τις δυνατότητες της.

Η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τις 2000 εγγραφές εταιρειών στους πρώτους 6 μήνες και έχει

κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιρειών σε Κύπρο και Εξωτερικό περιλαμβανομένων μεγάλων ασφαλιστικών, υπεραγορών, κατασκευαστών λογισμικού και άλλων.

Το προϊόν έχει θέσει ψηλούς στόχους και φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες του κλάδου σε Αμερική και Ευρώπη έχοντας ξεκινήσει από την Κύπρο και την Ευρώπη προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση στις εταιρικές επικοινωνίες παρέχοντας δυνατότητες που μέχρι προηγουμένως δεν υπήρχαν.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Μάριος Ιταλός έχει αναφέρει "Μέχρι σήμερα πολλές εταιρείες ακολουθούσαν την τακτική του να ανεβάζουν μια λίστα επαφών και να αποστέλλουν μαζικά μηνύματα στα τυφλά. Οι εξελίξεις ανά το παγκόσμιο είναι ραγδαίες τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε κανονιστικό/ρυθμιστικό επίπεδο. Η υπηρεσία μας φιλοδοξεί να βοηθήσει τις εταιρείες να ξεφύγουν από τον παραδοσιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων.

Με την υπηρεσία μας οι εταιρείες μπορούν έχουν

Συμβατότητα με νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR κλπ) με έξυπνους τρόπους αυτόματης συλλογής και αφαίρεσης ατόμων από τις λίστες επαφών με STOPSMS Toll free αριθμούς και Short-links.Έξυπνη μέτρηση εκστρατειών. Πόσοι πατήσανε στο κατάλογο προσφορών μου? Ποιοι είναι οι ποιο engaged χρήστες? Αυτά όλα είναι δυνατά με την τεχνολογία που αναπτύσσουμε για έξυπνο σχεδιασμό και εκτέλεση των εκστρατειών.Επικοινωνία με τον πελάτη στο κανάλι προτίμησης του. Σήμερα έχουμε το SMS, σύντομα το Viber το WhatsApp και ότι άλλο θα προκύψει στο μέλλον"

Η εταιρεία Intergo Telecom είναι πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο μέσω του ΓΕΡΗΕΤ και εργοδότεί σήμερα 15 υψηλά καταρτησμένα άτομα σε διάφορες χώρες του κόσμου με τα κεντρικά της γραφεία στην Πάφο.

Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην καινοτομία εξού και όλα τα κέρδη επανεπενδύονται για την βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων για αύξηση του οφέλους των εταιρειών που συνεργάζεται σήμερα.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες Εγκεκριμένες Καινοτόμες Επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως ορίζονται από τα κριτήρια του Υπουργείου Οικονομικών με βάση του ποσού που επενδύει σε R&D έρευνα και καινοτομία σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της.

Χαρακτηριστικά η λίστα των σημερινών features της πλατφόρμας SMS.to

Σύγχρονη πλατφόρμα με περισσότερες λειτουργίες για μεγαλύτερη απόδοση και κερδοφορία για εσάςPrice Match Promise για υφιστάμενες τιμές για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώςΑυτόματη διαχείριση Opt-outs και STOPSMS για συμβατότητα με GDPR και νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (TollFree Numbers, Shortlinks)Πραγματοποίηση σύγκρισης μηνυμάτων με tracking url's (Α/Β testing) για επιλογή του πιο αποδοτικού κειμένουΔιαχείριση επαφών και λιστώνΔιαφάνεια στα reports με αναλυτική αναφορά μετα απο κάθε αποστολήΚαθαρισμός Βάσεων δεδομένων με υπηρεσία HLR (αφαιρέστε τους νεκρούς αριθμούς για να μήν χρεώνεστε για αποτυχημένες αποστολές)Ισχυρό SMS HTTP Rest API για σύνδεση με το δικό σας λογισμικό, CRM, ERP για αποστολή sms notifications κlp Προσωποποίηση μέχρι και 5 δυναμικούς χαρακτήρες. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ {ΟΝΟΜΑ} Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ {ΑΡΙΘΜΟΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ} ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ {ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ} ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ sms.to/l/12345

Εταιρείες οι οποίες σήμερα αποστέλλουν sms μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία στο 700 700 15 ή στο [email protected] για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του Viber Messaging, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για sms marketing καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!

Δείτε το βίντεο εδώ www.youtube.com/watch?v=nIz6INO9Y68

Keywords
Τυχαία Θέματα