Και του χρόνου στην Παρί ο Μάξγουελ

Την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμα έτος, ώστε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2016, υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι ο Μάξγουελ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμενε ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όμως, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα των Πρωταθλητών Γαλλίας, υπογράφοντας τη μονοετή

ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.Στις τρεις σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα, έχει αγωνιστεί σε 128 ματς συμπεριλαμβανομένων 26 αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει πετύχει οχτώ γκολ.Πέρα από τα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει με την Παρί, μετράει ένα Κύπελλο Γαλλίας και δύο Σούπερ Καπ της χώρας.«Είμαι πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύθηκε η ομάδα για ακόμα μια σεζόν. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο Μάξγουελ, για να μιλήσει και ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελάφι:«Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας για ακόμα έναν χρόνο. Η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν ακριβώς αυτό που άξιζε βάσει της προσφοράς του εντός κι εκτός γηπέδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα