Αναστασίου: "Μην το βάλουμε κάτω"

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του από την ένταση από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να αφήσουν τους κόπους τους, να χαθούν.

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καλαφάτης", στην προπόνηση της Πέμπτης (19/3) μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο την Τετάρτη (18/3).Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής και διάχυτος στους ποδοσφαιριστές, κυρίως, σε όσους ήταν μέλη της αποστολής στο ματς του Περιστερίου. Γεγονός απολύτως

φυσιολογικό, αφού δεν έχουν μεσολαβήσει ούτε 24 ώρες από τη λήξη της αναμέτρησης και όσα προηγήθηκαν με τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου.Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του, λέγοντας ότι "ξέρω πως νιώθετε, αλλά πρέπει να ηρεμήσετε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και δεν πρέπει να χαλάσουμε όσα χτίζουμε τόσο καιρό. Αυτοί ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά εμείς να μην το βάλουμε κάτω και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".Ακόμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι έγιναν λάθη σε ατομικό επίπεδο, αλλά και στη συνολική λειτουργία και θα τα επισημάνει στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, προκειμένου να αποφευχθούν στο παιχνίδι της Κυριακής (22/3) με τη Βέροια.Στο προπονητικό κομμάτι, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.Απουσίασε δικαιολογημένα ο Χουχούμης, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (20/3) στις 11:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα