Καμπανάκι σε Λιόν, από Σεντρίκ ενόψει Απόλλων

Τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Σεντρίκ Μπαρτόν ο οποίος έγραψε χρυσή σελίδα με την φανέλα της Αμμοχώστου όταν αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επιστράτευσαν οι Γάλλοι για να τους μιλήσει για τον αντίπαλο της Λιόν την ομάδα του Απόλλωνα τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στο ΓΣΠ. Ο Μπαρτόν άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Λιόν και όπως τονίζει στην συνέντευξη του είναι η ομάδα του.

Αναλυτικά τι είπε για

τον αγώνα:

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Κύπρο. Κάναμε μια πανέμορφη διαδρομή στους ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση και εκπλήξαμε αρκετό κόσμο. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ και με τον Σάβιο, πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ αλλά και της Μπορντό. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί του».

Για τον αγώνα της Λιόν με τον Απόλλωνα: «Είναι η 4η πιο μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Πίσω από τις ομάδες της Λευκωσίας και της Αμμοχώστου. Οι Γάλλοι μπορεί να μην θυμούνται αλλά ο Απόλλωνας απέκλεισε την Νίς πριν τέσσερα χρόνια. Δεν πρέπει να πάρει χαλαρά τον αγώνα».

«Υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι, Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που πέρασαν από την Μπενφίκα και την Πόρτο. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές».

«Δεν λέω πως η Λιόν θα χάσει τον αγώνα, αλλά θα είναι έκπληξη αν χάσει. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα