Στο ΓΣΠ για να κάνει τη ζημιά

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όση «δίψα» για την δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα υπάρχει στην Ομόνοια για το σημερινό παιχνίδι, άλλη τόση υπάρχει στον Εθνικό, ενόψει του σημερινού αγώνα στο ΓΣΠ.

Οι «κυανόλευκοι» πάνε στο στάδιο της πρωτεύουσας με στόχο να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους και να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος. Εύκολο δεν είναι καθόλου, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στον Εθνικό θα κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν. Το σίγουρο είναι ότι μετά την τελευταία επιτυχία επί της Πάφου, η ψυχολογία

στην ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πέραν τούτου, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στον σημερινό αγώνα. Άρα η Ομόνοια είναι το μεγάλο φαβορί και τυχόν απώλειες βαθμών θα είναι αποτυχία. Άρα η πίεση είναι στους γηπεδούχους και πάνω σε αυτό το σημείο η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη θα «πατήσει». Η μεγάλη δίψα που υπάρχει στον Εθνικό, για το σημερινό παιχνίδι, αποτυπώνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του τιμ μάνατζερ της ομάδας Τόμι Κουή, ο οποίος ανάμεσα σ’ άλλα είπε: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι-πρόκληση. Οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν αυτό το παιχνίδι. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της προσφυγικής ομάδας, Γιώτη Εγκωμίτη, είναι ότι προετοίμασε την ομάδα του χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Επιπλέον, ο Κύπριος τεχνικός είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει ακόμα περισσότερο σε θέματα τακτικής, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να αφομοιώσουν αυτά που τους ζητά.

Keywords
Τυχαία Θέματα