Ο... Special σνομπισμός του Μουρίνιο στον Χιουζ! (video)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν ψύχραιμος με τον Μαρκ Χιουζ, ούτε και με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Στόουκ που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. Διαβάστε τι συνέβη. (VIDEO)



Δεν πήρε πολύ ψύχραιμα την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Στόουκ ο Ζοζέ Μουρίνιο και το έκανε... εμφανές τόσο στον συνάδελφό του, Μαρκ Χιουζ, όσο και στις δηλώσεις του σε δημοσιογράφο μετά το φινάλε του αγώνα στο Μπριτάνια (2-2).

Ο "Special One", μόλις έληξε η αναμέτρηση, αρνήθηκε να

χαιρετήσει τον Ουαλό προπονητή της Στόουκ και όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το ματς, δεν έδωσε και πολύ ψύχραιμη απάντηση:

"Θέλω να είμαι ευγενικός, αλλά θα προτιμούσα να μην απαντήσω, γιατί η ερώτηση είναι πολύ κακή. Είναι κακή, γιατί φαίνεται σα να έχω εγώ το πρόβλημα, οπότε η ερώτηση είναι λάθος. Συγγνώμη".

Οι σχέσεις Μουρίνιο και Χιουζ διαταράχθηκαν μέσα στο ματς, όταν ο Πορτογάλος πήγε να δώσει εντολές στους παίκτες του πολύ κοντά στον αντίπαλο κόουτς και εκείνος τον απώθησε. Μάλιστα, φέρεται να υπήρξαν και κάποια... στολίδια λεκτικά.

Ο Χιουζ τόνισε μετά τον αγώνα για το περιστατικό πως "τον έσπρωξα επειδή ήταν στην περιοχή μου. Ίσως γι΄αυτό δεν μου έδωσε το χέρι του. Ίσως να ήταν νευριασμένος που πήρε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που όλοι θεωρούν ότι μπορούν μας νικήσουν εύκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα