Ηθοποιοί αποχαιρετούν την Άλκηστις: «Ήταν η μάνα του λόχου.Ήταν η μάνα μας»VID

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σ΄όλη την Κύπρο προκάλεσε η είδηση του χαμού της αγαπημένης ηθοποιού, Άλκηστις Παυλίδου.

Οι συνάδελφοί της, την αποκαλούσαν μάνα, αφού εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, η Άλκηστις, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Η φίλη και το στήριγμα πολλών μελών της δεύτερης οικογένειας που δημιουργήθηκε μέσα από πέρασμα των χρόνων επιτυχίας στις τηλεοπτικές σειρές του ΣΙΓΜΑ.

Ο

Δημήτρης Ξύστρας, το τηλεοπτικό της ταίρι Γιώργος Ζένιος, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, ο Κώστάκης Κωνστατντίνου, ο Κρίστοφερ Γκρέκο και η Ειρήνη Κωνσταντίνου μίλησαν για την κυρία Παυλίδου στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

Δείτε εδώ:  Οι τελευταίες στιγμές της Άλκηστης - Το συγκλονιστικό βίντεο της Χριστίνας

Φανερά συγκινημένος ο ηθοποιός Δημήτρης Ξύστρας είπε πως, «ήταν πολύ ξαφνικό για εμένα. Νιώθω τεράστια απώλεια. Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κάποιος για μια συνάδελφο που ήταν και αγαπητή σε όλους μας. Την αποκαλούσα μάνα του λόχου. Νοιαζόταν για όλους μας και είχε μια στοργή απέραντη μέσα της. Είναι μεγάλη η λύπη των συναδέλφων, όλης της Κύπρου. Να ευχηθώ καλή ανάπαυση Άλκηστις. Κουράγιο στην οικογένειά της και στους συναδέλφους».

«Χωρίς να το καταλάβουμε αυτή η παραγωγή (Βουράτε Γειτόνοι) έφτιαξε μια δεύτερη οικογένεια που μας συντρόφευε .Στην ταινία βρεθήκαμε μετά από χρόνια και ήταν λες και δεν πέρασε μια μέρα», θυμάται ο κος Ξύστρας.

Διαβάστε επίσης: «Καλό παράδεισο Πέπα μου» - Το αντίο του Γ.Ζένιου στην Α.Παυλίδου

Το τηλεοπτικό της ταίρι στο «Βουράτε Γειτόνοι» Γιώργος Ζένιος είπε πως «ήταν ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος. Πάντα βοηθούσε και δεν πίκρανε ποτέ κανέναν μας. Θυμάμαι που της έλεγα «Άλκηστις μου δεν νιώθω το χέρι σου να μου τραβάς το αυτί μου. Και μου έλεγε. Δεν θέλω να σε πονέσω». Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για την Άλκηστις. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της».

Ο ηθοποιός Χριστόφορος Χριστοφόρου είπε πως η κ.Παυλίδου ήταν η μανούλα μας. « Ήταν ηθοποιός με όλη την σημασία της λέξης. Έχουμε πάρει πολλά μαθήματα, ζωής και αγάπης από την Αλκηστίς μας. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ τυχεροί που την γνωρίσαμε».

Διαβάστε επίσης:Κύνθια Παυλίδου: «Ό,τι και να γράψω είναι λίγο – Σ’ ευχαριστώ… γι’ όλα»

Για την κυρία Παυλίδου μίλησε και ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο:«Είναι μια δύσκολη μέρα. Ξέραμε ότι περνούσε δύσκολα με την κατάσταση της υγείας της. Ήταν η πρώτη τηλεοπτική μου μάνα. Ήταν η μάνα μας. Ένας ακέραιος χαρακτήρας, μια μεγάλη ηθοποιός και με μεγάλη καρδιά. Ήταν όντως μια ηθοποιός με ήθος. Αιωνία της η μνήμη».

O ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου ανέφερε πως «Είναι λυπηρό που χάσαμε την Άλκηστίς μας. Το περιμέναμε αλλά όταν φεύγει ένας πολύ καλός άνθρωπος όπως η Άλκηστις είναι λυπηρό. Δεν σας κρύβω ότι δεν κοιμήθηκα. Ήταν ιδιαίτερη η σχέση μας.  Συμπονώ την οικογένεια. Είναι συγκλονιστικό. Πήγε στην αγκαλιά του Θεού που τόσο λάτρευε».

Διαβάστε επίσης: Κ.Κωνσταντίνου: Ήμουν από τους πρώτους που έμαθα για τον χαμό της Άλκηστης/VID

Τέλος η Ειρήνη Κωνσταντίνου είπε πως «η Άλκηστις αγαπήθηκε πολύ μέσα από τις σειρές του ΣΙΓΜΑ. ‘Όταν ξυπνάς και ακούς αυτή την είδηση σκέφτεσαι πολλά. Εγώ την γνώρισα στο «Βουρατε Γειτόνοι» αλλά αποκτήσαμε περισσότερη επαφή στη σειρά «Γαλάτεια». Είχε μια στοργή. Πολύ καλός άνθρωπος. Εξαιρετική ηθοποιός».

Keywords
Τυχαία Θέματα