Υπ.Υγείας: Το συντομότερο η ολοκλήρωση εργασιών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Εντατικοποίηση των εργασιών για ολοκλήρωση το συντομότερο των εργασιών στον δεύτερο και τρίτο όροφο του Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο λειτουργεί και ως Νοσοκομείο Αναφοράς εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας. Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου πραγματοποίησε συνάντηση με τους Δημάρχους της Επαρχίας το πρωί της Δευτέρας.

Ο Υπουργός ανέφερε, «σε συνάντηση με τους Δημάρχους της Επαρχίας Αμμοχώστου συζητήσαμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, για το οποίο ολόκληρη η Κύπρος είναι περήφανη για

το έργο που έφεραν εις πέρας με επαγγελματισμό το προσωπικό και η Διεύθυνση του νοσηλευτηρίου.

Κατανοούμε τις ανησυχίες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και των κατοίκων της περιοχής και αναγνωρίζουμε την κόπωση και το δύσκολο έργο που καλείται για ακόμα μια φορά να διαχειριστεί το νοσοκομείο αναφοράς.

Προς τούτο, σε συνεργασία με τον Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας - ΟΚΥπΥ, το Νοσοκομείο στελεχώθηκε με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ εντατικοποιούνται οι διεργασίες για την ολοκλήρωση το συντομότερο των εργασιών στον 2ο και 3ο όροφο του νοσοκομείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα