Μίλαν: Έδωσε τα χέρια με τον Ρίντιγκερ

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του τα τρία τελευταία χρόνια, ωστόσο ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δεν είναι πλέον στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ και αναζητεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να έχει χρόνο συμμετοχής.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως ο Γερμανός διεθνής στόπερ έχει μπει στη λίστα των παροπλισμένων της Τσέλσι, υπήρξε ενδιαφέρον από Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν, με τα τελευταία ρεπορτάζ να φέρνουν ωστόσο άλλη ομάδα στην pole position για την απόκτησή του.

Αυτή είναι η Μίλαν,

εκ των πρωτοπόρων στη φετινή Serie A, με τους ροσονέρι να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για τη μετακόμισή του στο Σαν Σίρο και να καλούνται τώρα να βρουν τη χρυσή τομή με την Τσέλσι, αναφορικά με το πώς θα καλυφθεί το συμβόλαιό του, για να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Μίλαν.

Σημειώνεται πως ο Ρίντιγκερ έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών, με τους ροσονέρι να επιθυμούν μεν την απόκτησή του αλλά να μην είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να καλύψουν εκείνοι το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του με τους μπλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα