«Ίσως κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν»

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Μάρκος Γκουγιόν, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομαδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου Γκουγιόν:

« Η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Συναισθηματικά ίσως η χειρότερη. Αποχωρώ από τον Απόλλωνα, μια ομάδα με την οποία τα τελευταία 2,5 χρόνια έζησα πολύ μεγάλες στιγμές, αλλά και στιγμές πίκρας. Μετά από σοβαρές σκέψεις έλαβα την απόφαση μου όπως αποχωρήσω από την ομάδα. Η απόφαση μου είναι καθαρά επαγγελματική.

Σίγουρα

υπάρχει το συναίσθημα στο ποδόσφαιρο, όμως τις περισσότερες φορές πρέπει να αποφασίζεις βάση της λογικής και των πραγματικών δεδομένων. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα.

Όμως θα πρέπει να ψάξω για νέες προκλήσεις και νέες παραστάσεις στην καριέρα μου. Είμαι 26 ετών και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για το καλύτερο μου. Σέβομαι τον προπονητή μου και τις αποφάσεις του, οι οποίες λαμβάνονται πάντα για το κάλο και μόνο της ομάδας.

Αγάπησα τον Απόλλωνα και θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπως και τον κόσμο του και την πόλη της Λεμεσού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Κίρζη όπως και τον προπονητή μου οι οποίοι μέχρι και την υστάτη έκαναν προσπάθειες για να με κρατήσουν στην ομάδα.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλο αυτό τον καιρό εδώ στον Απόλλωνα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και σύντομα θα δικαιωθεί. Ο τρόπος λειτουργιάς της ομάδας είναι σε επαγγελματικά πρότυπα και συνεχώς αναβαθμίζεται.

Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα ότι καλύτερο και να ναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα ενημερώνομαι γι αυτή. Ίσως κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν »

Με εκτίμηση
Μάρκος Γκουγιόν.

Η ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκος Γκουγιόν.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα