Ιωνάς: Πρέπει ν' αφήσουμε πίσω το βόλεμα και τη διαπλοκή

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, από το Επισκοπειό και τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα Παντελή Κατελάρη.

Η δικαιοσύνη, ανέφερε, απονέμεται και από τούδε και στο εξής, θα αποτελεί γνώμονα των πράξεων του καθενός.

''Ήρθε η ώρα να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά, να σπάσουμε τ' αποστήματα της ανομίας και να οδηγήσουμε τους ενεχόμενους ενώπιον της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη απονέμεται και πλέον θα αποτελεί το γνώμονα

του καθενός'', τόνισε.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι μπροστά στις συσσωρευμένες πολιτικές και οικονομικές αντιξοότητες, ο καθένας από εμάς πρέπει να προσμετρήσει τις δικές του ευθύνες, ενώ έκανε λόγο για βόλεμα και διαπλοκή. «Ήρθε η ώρα», σημείωσε. «να γυρίσουμε σελίδα, ν' αλλάξουμε στο δημόσιο βίο αυτά που έπρεπε να αποτελούν κεκτημένο εδώ και χρόνια, ν' αφήσουμε πίσω μας την αδράνεια που δημιουργεί βόλεμα, ν' αφήσουμε πίσω μας το βόλεμα που γεννά διαπλοκή, που προκαλεί τους νέους να ξενιτευτούν για να ζήσουν απλά με αξιοπρέπεια».

Ο Ιωνάς Νικολάου επισήμανε, παράλληλα, ότι στις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο τόπος και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Τουρκίας, επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα