Απόλλων: Στο ζενίθ ο ενθουσιασμός

Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα , βρίσκεται στο ζενίθ μετά την επιβλητική νίκη επι της Σαλαμίνας και την αύξηση της διαφοράς απο τον ΑΠΟΕΛ στους τρείς βαθμούς. Από την άλλη όμως οι ''κυανόλευκοι'' ξέρουν πολύ καλά ότι είναι απαραίτητο να παραμείνουν προσγειωμένοι και ταπεινοί με στόχο να αυξήσουν τη διαφορά ακόμη περισσότερο. Αφού αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία είναι να διατηρηθούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα , μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και σίγουρα θα είναι επικίνδυνο αν ο ενθουσιασμός

ξεφύγει απο τα επιτρεπτά πλαίσια.

Είναι όμως φανερό ότι ο Απόλλων βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και όλοι ελπίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ''βγάζουν φωτιές'' και να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η προσοχή πλέον στους ''κυανόλευκους'' είναι στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Οθέλλο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το Κύπελλο είναι ο άλλος μεγάλος στόχος για την Λεμεσιανή ομάδα. Μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα στο Τσίρειο είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Ιοάν Αντόνε θα πρέπει να παρουσιαστεί ξανά με το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Οθέλλος το έδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και βεβαίως οι ''κυανόλευκοι'' δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά απο την ομάδα της Αθηένου. Όπως είναι γνωστό την περασμένη αγωνιστική είχαν απώλειες όταν εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 με την νεοφώτιστη ομάδα.

Στον Απόλλωνα αντιμετωπίζουν το νεο ραντεβού σαν ένα μεγάλο τελικό και δεν έχουν άδικο...

Keywords
Τυχαία Θέματα