Ινφαντίνο: «Τρελό αυτό που έγινε στο Βραζιλία-Αργεντινή»

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε πως ήταν τρελό αυτό που έγινε στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή, μιλώντας για προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.

Ο πρόεδρος της FIFA  αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή ο οποίος διεκόπη οριστικά μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας και των υγειονομικών αρχών της Βραζιλίας στον αγωνιστικό χώρο για παραβίαση των κανόνων περί κορωνοϊού από 4 παίκτες των φιλοξενούμενων. Ο Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε: «Είδαμε το τι έγινε στο παιχνίδι με τις δύο πιο ένδοξες ομάδες στην Αμερική.

Είδαμε αξιωματούχους και αστυνομικούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν συγκεκριμένους παίκτες. Είναι τρελό αυτό που έγινε αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις. Αυτά τα θέματα ξεπερνούν την κρίση της πανδημίας. Δεν μπορούμε να τους χαροποιήσουμε όλους αλλά πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις μας δείχνουν ότι πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες και τις Εθνικές ομάδες και να ξανασκεφτούμε το καλεντάρι».

O presidente da FIFA, Gianni Infantino, comentou o clássico Brasil x Argentina e as cenas com oficiais em campo: "Duas das mais gloriosas equipes da América. É uma loucura, mas precisamos lidar com estes desafios, estas questões que vão além da crise da COVID" #FutGloboCBN pic.twitter.com/DHWvHK291u

— Renan Moura (@renanmouraglobo) September 6, 2021

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα