ΙΚΕΑ 10 χρόνια ζούμε μαζί!

Το 2017 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την ΙΚΕΑ Κύπρου, αφού γιορτάζει 10 χρόνια πετυχημένης παρουσίας. Με πάνω από 14 εκατομμύρια επισκέπτες, κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει την προτίμησή μας, να μπει στις καρδιές μας και να κάνει την καθημερινότητά μας στο σπίτι, ακόμα καλύτερη!

Η εμπειρία ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ δεν είναι απλά ένα κατάστημα. Είναι ένας χώρος ο οποίος προσφέρει μια ευχάριστη

εμπειρία για όλους. Με χιλιάδες προϊόντα, δωμάτια έμπνευσης, και διακοσμημένα σπίτια, μας παρέχει αρκετές ιδέες και λύσεις, για το πώς θα εξοπλίσουμε ή θα ανανεώσουμε το χώρο μας. Το εστιατόριο ΙΚΕΑ μάς επιτρέπει να κάνουμε ένα γευστικό διάλειμμα, να μαζέψουμε δυνάμεις και να συνεχίσουμε ξεκούραστοι τις αγορές μας. Ο μαγικός κόσμος του παιδότοπου Småland προσφέρει διασκέδαση και παιχνίδι στους μικρούς φίλους της παρέας, ενώ πριν φύγουμε από την ΙΚΕΑ, το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε μοναδικές σουηδικές γεύσεις στο σπίτι μας.

10 χρόνια Ζούμε Μαζί, για αυτό η ΙΚΕΑ ετοίμασε ένα γιορτινό 10ήμερο!

Από 1η μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου, η ΙΚΕΑ μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο. Για όλο το 10ήμερο, η ΙΚΕΑ μάς επιστρέφει το 10% της αξίας των αγορών μας σε κουπόνι, για τις επόμενες αγορές μας, και επιφυλάσσει δώρα και εκπλήξεις για όλους μας!

Με τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο, η ΙΚΕΑ μοιράστηκε μαζί μας πολλά, ενώ μας υπόσχεται… ακόμα περισσότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα