Ίδρυση Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Γεωργίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 στο ΚΕΒΕ , η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Γεωργίας, την οποία χαιρέτησαν ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Κύπρο καθώς και ανώτερα στελέχη του ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο).

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε με κύριο στόχο την προώθηση και ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Γεωργίας , την ενθάρρυνση των επενδύσεων και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου των δύο χωρών.

Κατά την ομιλία του, ο Πρέσβης κος Gaioz Japaridze ανέφερε ότι ό Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Γεωργίας μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τους κύριους φορείς ανάπτυξης οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών αλλά και βελτίωσης των πολιτικών και πολιτισμικών δεσμών.

Στην πρώτη συνάντηση των μελών του Συνδέσμου, εγκρίθηκε το καταστατικό και ψηφίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο με πρώτο πρόεδρο του Συνδέσμου τον κύριο Λοΐζο Μαρκίδη , Συνέταιρο στην Pricewaterhouse Coopers.

Ο νεοσύστατος Σύνδεσμος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ και τις προσπάθειες του για ενδυνάμωση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Κύπρου-Γεωργίας στηρίζει ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Κύπρο και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα