Ιδού η αιτία θανάτου της 19χρονης που «έσβησε» στην Πέγεια

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 19χρονης χθες στην Πάφο, κατέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιατροδικαστής θα αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την ασφυξία και τον θάνατο της νεαρής.

Η 19χρονη από τη Σκωτία, που διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια,

αισθάνθηκε χθες αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους γονείς της σε ιδιωτική κλινική στην Πέγεια. Παρουσίασε χαμηλούς σφυγμούς, δυσκολία στην αναπνοή και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομέιο Πάφου όπου η επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό της.

Να θυμίσουμε ότι άτυχη νεαρή, η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη, μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμούς, δυσκολία στην αναπνοή της και τής χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα